Farfalle so zeleninou


Suroviny:

bezvaječné cestoviny CESSI
100 g parmezánu
3 PL olivového oleja
3 ks farebnej papriky
4 strúčiky cesnaku
1 ks cukiny
1 ks cibule
100 ml bieleho vína
2 ks paradajok
soľ, mleté čierne korenie, bazalka, mäta, tymián, petržlenová vňať, roketa

Príprava:

Na oleji opražíme na rezančeky pokrájané papriky, cesnak, cukinu, cibuľu a po chvíľke pridáme aj olúpané
a pokrájané paradajky a krátko podusíme. Okoreníme, osolíme a pridáme pokrájané bylinky, prilejeme biele víno a dusíme do zhustnutia. Cestoviny CESSI uvaríme v posolenej vode al dente, potom ich precedíme a necháme odkvapkať. Dobre ich premiešame so zeleninovou zmesou
a posypeme pokrájanou petržlenovou vňaťou. Postrúhaný syr servírujeme zvlášť.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...