Svetová kvalita má slovenskú chuť


Naše hamburgerové žemle sa v priebehu jedného roka dostali medzi top produkty.

Top produkty reprezentujú produkty, ktoré MPC Cessi predáva už roky (spišské pľundre s orieškovo-nugátovou plnkou, škvarkové pagáče, šatôčky) a ľudia si ich roky kupujú práve kvôli roky nemeniacej sa vynikajúcej chuti a kvalite. Žemle sme začali vyrábať na podnet výrobcov hamburgerov, ktorí mali záujem o originálne hamburgerové žemle, ktoré majú jemne sladkú chuť a krásnu hnedú kôrku posypanú sezamom. A my sme im presne takéto žemle ponúkli.

Ako odoberateľov začalo rýchlo pribúdať, ich výroba stúpla niekoľkonásobne. Vďaka ich chuti sa "predávali samé", čo je v dnešnej dobe veľmi vzácne.
V súčasnosti vyrábame žemle rôznych veľkostí a na podnet trhu vyrábame aj rožky na hot-dog, ktoré si získali veľkú obľubu. Žemle sú vyrábané ručne z bežných surovín bez pridania akýchkoľvek konzervantov, preto je ich chuť tak jedinečná. ich trvanlivosť je 24 hodín, kde pri balených žemliach sú to 3 dni.

Cessi ponúka čerstvý a kvalitný produkt.

Taký, ktorý splní všetky požiadavky zákazníka, používame tajné, overené a prírodné prísady, aby boli žemle vláčne, chutné a hlavne bez umelých prísad. Predávame ich v našich sieťach predajní Cessi a Althan, ale taktiež sa dajú nájsť aj aj v iných predajniach. Žemle sú ľahko dostupné a zákazníci si ich môžu objednať aj na našej Cessi internetovej stránke. Žemle sme začali baliť po 2 a 3 kusoch, aby sme sa prispôsobili potrebe zákazníkov, ktorí si môžu sami doma pripraviť hamburgery podľa vlastnej chuti. Oproti roku 2020 sa predaj za prvý polrok zdvojnásobil, čo nás veľmi teší a utvrdzuje nás to v tom, aby sme pokračovali v našej poctivej práci a procedúre výroby len z tých najkvalitnejších surovín. Text pod fotkou:

Žemle dodávame aj pre obľúbenú sieť Dobré časy, kde sme dodali už viac než 60 000 kusov a tešíme sa ich veľkej obľube.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...