Cestovináreň

Prázdny

Ročná produkcia cestovín

Prázdny
23 000 ton
Prázdny

Výrobný proces

Prázdny
24 hodín
Prázdny

Mesačná produkcia

Prázdny
350 ton

Prečo do jedálnička
zahrnúť cestoviny?

Sú výborným zdrojom sacharidov s nízkou energetickou hodnotou. Obsah bielkovín a vlákniny závisí od toho, či sú cestoviny vaječné alebo bezvaječné, alebo od druhu múky, z ktorej sú pripravené.

Ako pripraviť
chutné cestoviny

Prázdny

Cestoviny musia mať dostatok miesta v hrnci, aby sa nezlepili.

Na 250 g cestovín použijeme 3 litre vody, na 500 g stačí 5 litrov.

Varíme ich vo vriacej vode. Tá musí najprv zovrieť, až potom do nej vložíme cestoviny.

Keď voda zovrie, pridáme soľ a cestoviny. Ihneď zamiešame, aby sa neprichytili o dno.

Dlhé cestoviny nelámeme, ale počkáme, kým vo vode zmäknú a stočia sa.

Cestoviny varíme dovtedy, kým nie sú pri stlačení nechtom pružné.

Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a pridáme zvolenú omáčku.

Pri zapekaní sa cestoviny často lepia na steny nádob. Zabránime tomu tým, že nádobu potrieme olejom alebo rozpusteným maslom.

Aby pri zapekaní cestoviny nestvrdli, povrch pokryjeme hrubou vrstvou omáčky po celej ploche.

Vďaka modernej a efektívnej výrobe napredujeme.

Od roku 1999, kedy bola značka Cessi uvedená na trh,sa neustále inovujú naše produkty. Pravidelne investujeme do nových technológii a vyrábame kvalitné produkty efektívnejšie.

    Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...