Farfalle so syrovou omáčkou


Suroviny:

bezvaječné cestoviny CESSI
250 ml smotany
500 g kuracie prsia,
1 strednú cibuľu
4 strúčiky cesnaku
2 kocky smotanového taveného syra
soľ, mleté čierne korenie, čerstvá pažítka

Príprava:

Na začiatok si umyjeme a osušíme kuracie prsia, ktoré nakrájame na menšie kúsky. Ďalej si nakrájame na drobno cibuľu a na plátky cesnak. Keď máme všetko pripravené, tak si rozohrejeme wok s trochou oleja
a orestujeme cibuľu a cesnak, pridáme mäso a restujeme. Mäso pustí šťavu, v ktorej ho dusíme, kým nie je mäkké. Dáme si variť cestoviny CESSI podľa návodu na obale. Behom varenia cestovín zalejeme mäso smotanou a taveným syrom, ktorý necháme rozpustiť a chvíľku povaríme. Uvarené scedené cestoviny Farfalle zmiešame so syrovou omáčkou a podávame. Môžeme ozdobiť pažítkou.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...